700 фена се стекоха в Cinema City за световната премиера на "Хари Потър и нечистокръвния принц"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:05 / 17.07.2009Коментари ()1585
©
Най-запалените почитатели на филмите и книгите за Хари Потър се събраха в Cinema City - Мол София и Мол Пловдив снощи за световната премиера на шестия филм от поредицата.

Почитателите от всички възрасти обсъждаха нетърпеливо очакванията си за новата част помежду си и пред медийните репортерите още час преди прожекцията.

„Фен съм и на филмите, и на книгите. Исках да го видя най-първи, ама като гледам, доста хора са се събрали. Ама така е много яко," радваше се младеж, донесъл на премиерата и любимата си книга от поредицата.

„Всичко е оплетено в магия, но то е, за да е по-интересно. Иначе проблемите са като на нормалните деца. Като моите. Разбира се аз не се чудя как да измагьосам нещо, но се чудя как да направя нещо," каза момиче, нагласено в дълга черна рокля с пелерина заради среднощното събитие.

Много решиха да изпробват свръхестествените си сили и да надхитрят щатните магьосници на Cinema City, като познаят под коя от шестте островърхи шапки се крие скъпоценен камък. Близо стотина успяха да се сдобият по този начин с компютърна игра по филма, постер или друга награда.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/700-fena-se-stekoha-v-Cinema-City-za-svetovnata-premiera-na-Hari-Potur-i-nechistokruvniya-princ-100762
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.