Първо изложение за Уелнес и СПА започва днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:26 / 19.10.2005Коментари ()957
©
Днес се открива първото в България международно изложение за СПА и Уелнес туризъм. Съорганизатор на проявата е Националната асоциация за СПА и Уелнес туризъм. По същото време се провежда ХІ Международна изложба за медицина, стоматология, фармация и балнеология МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ. Участие са заявили 46 фирми, в това число и представени /Български – 21, чуждестранни – 24/.

Изложбени акценти:
• СПА и Уелнес центрове и хотели
• Оборудване за СПА и Уелнес центрове
• Съоръжения за СПА и Уелнес центрове
• Грижа за тялото и красотата

Фирмите са от 9 държави: България, Германия, Испания, Италия, Полша, САЩ, Франция, Холандия, Швеция.

Акцент в деловата програма е първата по рода си на Балканския полуостров конференция за СПА и Уелнес туризъм. Организатори са Международен панаир – Пловдив АД и Националната асоциация за СПА и Уелнес туризъм, заедно с официалното партньорство на Авиокомпания България Еър.

На конференцията ще бъдат представени СПА и Уелнес концепцията като нов модел на живот, базиран изцяло върху регенериране на тялото и духа, здравословно хранене, релаксация, възстановителни процедури, козметика и разкрасяване, както и възможностите на този целогодишен туристически сегмент да увеличава приходите в бранша чрез привличане на платежоспособна клиентела от чужбина и от България.

Доклади и лекции ще изнесат гости от държави с развита СПА индустрия, като ще има кръгли маси за обсъждане на различните аспекти за развитие и популяризиране на СПА в България.

Изложението ще бъде открито на 19.10.2005 г. от 12 часа в палата 10.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Purvo-izlozhenie-za-Uelnes-i-SPA-zapochva-dnes-11366
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.