ДПС да докаже, че наистина е за българщината, призовава ВМРО
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:23 / 07.11.2005Коментари ()853
Има ли разрешение от Комисията по култура и от Националния институт за паметници на културата за строителството на паметник на Енихан баба на връх Свобода ще проверява народният представител от ВМРО Бойко Ватев. Съмнявам се, че строителните работи над Баните са законни, заяви пред радио Фокус – Смолян депутатът от ВМРО при освещаването на плочата на Момчил юнак. Земята под текето е продадена на безценица, за което също ще внесем парламентарно питане, подчерта Ватев.

Някои целенасочено изпробват доколко може да понесе националната ни имунна система, заяви лидерът на ВМРО. Сред имената на замесените бяха посочени министърът на земеделието и горите Нихат Кабил и самият водач на ДПС Ахмед Доган.

Парите за издигане на храма на поробител на Родопа планина да се пренасочат и сградата да стане пантеон на загиналите в борбата срещу поробителя, предлагат ВМРО. Така ДПС ще докаже, че наистина е за българщината, смята Ватев. В противен случай става едно обезличаване и унижаване на българското достойнство.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/DPS-da-dokazhe-che-naistina-e-za-bulgarshtinata-prizovava-VMRO-11917
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.