Кметове и депутати обсъждат бюджет 2006
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:10 / 09.11.2005Коментари ()1100
©
Във връзка с приемането на Закона за Държавния бюджет за 2006 г. и предстоящото приемане на общинските бюджети, Асоциация на Общини от Южен Централен Район “Хебър” организира срещи на депутати и кметове на тема “Бюджет и местна власт”. Форумът ще се проведе на 14 ноември (понеделник) в общините Пловдив, Асеновград и Пазарджик. Очаква се в дискусиите да вземат участие 28 кмета и 30 народни представители.

Срещата в Пловдив ще бъде от 09:00 ч. в Заседателна зала на Общината. Можете да заснемете началото на разговора, а веднага след неговия край участниците ще дадат за Вас брифинг (след 10:00 ч.). В разговора ще вземат участие също районните кметове, като са поканени и експерти от Финансовото министерство.

Срещите в Асеновград и Пазарджик започват в 14:00 ч. За повече подробности се обърнете към кмета на Асеновград К.Трендафилов и към Председателя на ОбС-Пазарджик Т. Попов.

АОЮЦР “Хебър” организира на 22.10.2005 г. (10:30 ч., зала “Дружба” на хотел “Санкт Петербург”) кръгла маса на тема “Повишаване отговорността на органите на местно самоуправлеине чрез изменения в законодателната рамка”. Ще участват кметовете и председателите на ОбС от общините-членове на Асоциацията. Заповядайте да отразите в пълнота дискусията в Пловдив. Дискусии по законовата рамка на местното самоуправление ще се проведат във всички части на страната по инициатива на Инициатива местно самоуправление и Националното сдружение на общините в Република България. Целта е да се изработят предложения за законодателни промени.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetove-i-deputati-obsuzhdat-byudzhet-2006-11963
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.