Пловдивски наркобос разпитван от антимафиотите вчера
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:48 / 03.09.2004Коментари ()1391
©
Пловдивски бизнесмен, чието име се свързва с разпространението на наркотици, е бил разпитван вчера в РЗБОП. Бронираният му мерцедес и аудито в подземния гараж на хотел "SPS" също са били проверени. Резултатите са докладвани в прокуратурата, която ще реши дали да му наложи мярка за неотклонение.
Във връзка с разпоредената от главния прокурор Никола Филчев национална 24-часова акция срещу престъпността вчера в града бяха претърсени редица жилища и заведения, известни като сборища на криминални елементи. На изходите на Пловдив бяха поставени контролно-пропусквателни пунктове, където специално оборудвани полицаи проверяваха колите.
При съпътстващата хайка за наркотици, за която Plovdiv24.com информира преди по-малко от час (вж: "Петима задържани при хайка за наркотици в Пловдив", 10:58), беше разбита база за пакетиране на хероин в "Столипиново". Конфискуван е наркотик за около 200 дози.
При полицейската операция бяха проверени и луксозни жилища в пловдивски квартали, както и в известното село Марково. Очаква се резултатите от акцията да бъдат оповестени днес.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivski-narkobos-razpitvan-ot-antimafiotite-vchera-1310
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.