Новата агенция по приходите стартира с водосвет в Пазарджик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:34 / 03.01.2006Коментари ()1222
Назначеният за директор на поделението на Националната агенция за приходите в Пазарджик Георги Тахов събра в първия работен ден подчинени и гости, пред които обяви старта на новата институция. Той заяви, че тя е резултат на законодателните усилия на 40-я парламент и се надява по този начин да се повиши ефективността от предлаганите услуги.

При представянето си Тахов посочи, че е познат за колегите си, /преди да заеме началническата длъжност, той е бил началник сектор в териториалната данъчна дирекция/ и им пожела успешна работа. Сградата, на която бяха извършени множество ремонти през изминалата година, беосветена от отец Стефан Еленкин. На краткото тържество присъстваха депутатите Костадин Кобаков и Валентин Милтенов, областният управител Ангел Чолаков, председателят на Окръжния съд Георги Шопов, окръжният прокурор Иван Даскалов и директорът на РДВР полк. Жоро Стоицев.

Общо 27 служители от функция “Събиране” на НОИ в Пазарджик преминават на работа в новата агенция, която ще отговаря за приходната част на държавния бюджет.

Заради церемонията работата с граждани започна час по-късно от обявеното работно време, в резултат на което пред входа на Агенцията се образува опашка.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Novata-agenciya-po-prihodite-startira-s-vodosvet-v-Pazardzhik-13324
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.