Ръст от 650% отбеляза Plovdiv24.com през 2005-та
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:38 / 03.01.2006Коментари ()1170
©
Plovdiv24.com единствен сред медиите организира пресконференция с двамата треньори на Локо и Ботев преди градското дерби тази есен.
В края на всяка година и началото на следващата е времето в което правим равносметка на случилото се през изминалата. В първите часове на 2006 се опитахме да анализираме и обобщим всичко по-значимо, случило се в града ни през изминалата година.

Няколко дни след като животът в Пловдив се върна към нормалните си темпове след празниците дойде време за равносметка и за нас самите. През 2005 година най-голямата пловдивска интернет медия Plovdiv24.com отбеляза ръст от 650% в посещаемостта си. За нас бе важно да спечелим доверието на пловдивчани. За нас остава приоритет да ви информираме винаги първи и безпристрастно за случващото се в обществения, културния и политическия живот на града ни. През предходната 2004 година, когато се роди младата и тепърва прохождаща медия. До тогава в Пловдив нямаше своето адекватно пространство в интернет. Като всяко начало първите стъпки бяха трудни. През 2004 г. Plovdiv24.com бе посетена от едва 92 660 човека, които преровиха сайта общо 665 519 пъти. Година по-късно нещата седят по коренно различен начин. Plovdiv24.com e уважавана медия, която си партнира с всички национални и регионални медии. Вестници, радиа и телевизии използват наши материали. Plovdiv24.com отбеляза и значителен ръст в посещенията. Страницата бе отворена 4 997 708 пъти от 716 387 уникални компютъра. В края на 2005 година Plovdiv24.com е най-посещаваната регионална медия в България, изпреварвайки всичко варненски, софийски, бургаски и други регионални сайтове.

Тук е момента да благодарим на всички, които пряко или косвено помогнаха за това пловдивчани да имат бърз и надежден източник на информация. Специални благодарности към радио Пловдив, които са основен медиен партньор на сайта ни.

2005 бе и година на промени за Plovdiv24.com. В средата на лятото обновихме сайта си от към дизайн, функционалност и съдържание. Новата визия бе съобразнеа изцяло със желанията и изискванията на посетителите ни.

Безспорно най-голяма заслуга за успехите на сайта ни имат нашите читатели, нашата многоуважавана аудитория. Специални благодарности на всички, които ни посещават редовно или не чак толкова редовно. Искрено и голямо Благодаря на читателите ни, които многократно са ни изпращали информация и снимков материал на значими събития, на които са присъствали. Тук е мястото да призовем всички наши читатели, които имат желание да изпращат снимки и информация за важни събития в града ни, за които имат информациа на редакционният ни e-mail: office@plovdiv24.com , защото нашата цел е да превърнем Plovdiv24.com не просто в източник на информация, а в посредник между пловдивчани.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Rust-ot-650-otbelyaza-Plovdiv24com-prez-2005-ta-13331
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.