Алисия стана контрольор в градския транспорт
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:30 / 03.03.2006Коментари ()4172
©
Сексапилната поп-фолк певица Алисия стана истинска сензация в градския транспорт. По идея на култовото шоу “Туистър” тя трябваше да смени професията си за един ден и да постъпи на работа като контрольор.

Алисия видя бая зор пред взискателна комисия, която не се вълнуваше от нейните пищни форми. Даже според наръчника на конрольора, действащите контрольори трябва да са скромно облечени и да не бият на очи. Те трябва да са вежливи, скромни, но и в същото време строги и безкомпромисни, защото с гратисчиите не трябва да има “лабаво”!

Алисия се представи изключително добре и комисията реши, че може да я пусне един ден на работа, естествено след инструктаж. Изпълнителката на “Искам пак” накрая бе картотекирана като контрола номер 110 и в компанията на двуметровия контрольор Соколов направи проверка по автобуси и трамваи.

Оказа се, че гратисчии почти няма. Всъщност, младата певица хвана само един, к
©
ойто веднага си плати глобата. Интересно, какво щеше да стане, ако Алисия проверяваше сама.

Тя стана и неочакван свидетел на катастрофа близо до автобуса и прояви желание да се изяви като репортер за БТВ, но трябваше да “гони” нов автобус в преследване на гратисчии...

И за финал шефът на контрольорите Велев каза, че е много доволен и иска Алисия да постъпи наистина на работа. Атрактивната певица първо се смя от сърце, но после обеща да помисли.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Alisiya-stana-kontrolyor-v-gradskiya-transport-14724
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.