3 златни медала взеха пловдивските полицаи на републиканското по ски за служители на МВР
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 20.03.2006Коментари ()1271
Три златни, един сребърен и три бронзови медала спечелиха членовете на представителния отбор при Спортен клуб “РДВР-Пловдив” в Четвъртото Републиканското първенство по ски за служители на МВР, което се проведе на ски-пистите в “Пампорово”. В него участваха 20 отбора със 150 състезатели. При комплексното класиране отборът на Пловдив в състав Юрий Денчев, Петя Джегарска, Иван Славов, Ангел Терзиев, ,Венцислав Йонкво, Трендафил Бакалов и Георги Кирков зае трето място.

Юрий Денчев спечели два златни медала в слалома и гигантския слалом, Петя Джегарска - златен медал при комплексните състезателки, сребърен медал в биатлона и бронзов в гигантския слалом., Иван Славов – бронзов медал при комплексните състезатели и Ангел Терзиев – бронзов медал в гигантския слалом. Юрий Денчев и Георги Кирков са включени в националния отбор на вътрешното министерство, който ще вземе участие в Световното първенство по ски за служители на МВР. Състезанието ще се проведе от 1 до 9 април тази година в Италия.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/3-zlatni-medala-vzeha-plovdivskite-policai-na-republikanskoto-po-ski-za-sluzhiteli-na-MVR-15159
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.