Обучителен курс за регионална политика на България в процеса на присъединяване към ЕС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:45 / 06.04.2006Коментари ()751
АОЮЦР “Хебър”, финансирана от Американската агенция за международно развитие чрез Фондация за реформа в местното самоуправление, реализира проект “Устойчиво развитие на АОЮЦР “Хебър” и повишаване капацитета на местните власти”. Проектът включва две основни програми - “Диалог за устойчиво развитие” и “Евроконсулт и партньорство”.

Днес от 10:00ч. в гр. Пазарджик /сградата на Общината- “Пленарна зала”/ и утре от 10:00ч. в гр. Пловдив /х-л “Санкт Петербург” - зала “Дружба”/ ще се проведе четвъртата част на серия от обучения по програмата “Евроконсулт и партньорство” на тема “Регионална политика на България в процеса на присъединяване към Европейския съюз”. Обучителният курс е с продължителност шест модула и целта му е да запознае участниците с Европейското законодателство, структурните фондове, както и да осигури на общинските служители необходимия ресурс от знания и умения за успешно разработване и управление на проекти.

Обучителната програма е пилотна и специално разработена за АОЮЦР “Хебър” от арх. Белин Моллов, който лично се ангажира с провеждането на семинарите.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obuchitelen-kurs-za-regionalna-politika-na-Bulgariya-v-procesa-na-prisuedinyavane-kum-ES-15582
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.