Раздадоха наградите в конкурса "Моят град в приказка"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:26 / 08.04.2006Коментари ()1201
Пет големи и 10 по-малки награди получиха победителите в обявения от Европейски колеж по икономика и управление конкурс за рисунка на тема: "Моят град в приказка". Имената на отличените ученици бяха съобщени днес в Палата №11, където се провежда Международния панаир на образованието.

Първа награда в конкурса за рисунка – лаптоп, получиха децата от Общинския детски комплекс – Арт клуб „Гея” от Ловеч. Двете втори награди – DVD плейър, са за Соня Янчева, ученичка от 9 „ж” клас на професионалната гимназия „Проф. Асен Златаров” в Садово и за децата от Школата по рисуване „Никола Вапцаров” в град Стамболийски.

Третокласникът Кирил Савов от СОУ „Христо Данов”- Пловдив и възпитаничката на Хуманитарната гимназия „Св.Св. Кирил и Методий” в Добрич - Мария Дечева, получиха по един велосипед, като носители на третата награда. Останалите 10 отличени участника получиха по една фланелка и уолкмен.

Наградите в конкурса за рисунка са осигурени от Европейския колеж по икономика и управление, съорганизатор на ІV Международен панаир на образованието в Пловдив. Конкурсът бе обявен в края на февруари и до 31 март в колежа се получиха 650 рисунки от цялата страна - Габрово, Севлиево, Пловдив, Сопот, София, Троян, Стамболийски, Крумовград, Монтана, Момчилград, Гулянци, Долни Дъбник, Карлово, Съединение, Ловеч, Плевен, Лом, Разград, Смолян, Благоевград, Добрич, Шумен, Първомай, Ямбол, Ракитово, Русе, Свиленград, Трявна, Долна Митрополия и други градове и села.

Журито оцени представените творби в две категории - идеен замисъл и художествено изпълнение. Всичките 650 участника в конкурса получават грамота, а 90 – фланелка и значка на Европейския колеж по икономика и управление-Пловдив.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Razdadoha-nagradite-v-konkursa-Moyat-grad-v-prikazka-15666
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.