Чернев и Сидеров хулиганстват след катастрофа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:05 / 10.04.2006Коментари ()1445
©
Срещу депутата от “Атака” Павел Чернев ще бъде образувано дознание, съобщи шефът на РДВР-Пазарджик полк. Жоро Стоицев. Причината е, че след като предизвикал катастрофа на автомагистрала “Тракия” в района на Пазарджик в петък вечерта, Чернев нападнал пострадалите възрастен мъж и неговия внук, счупил стъклото на форда им и нарязал гумите на колата им.

Има всички основания срещу депутата Павел Чернев да бъде образувано дознание по член 216 от Наказателния кодекс, съобщи директорът на РДВР-Пазарджик полк. Жоро Стоицев. Това ще стане утре. За момента дознанието е срещу неизвестен извършител. Категоричен съм, че не става дума за атентат срещу “Атака”, каза полк. Стоицев.

В петък около 23:00 часа на автомагистрала “Тракия” край ханче “Церово” “Ситроен” на телевизия СКАТ, управляван от Павел Чернев, удря червен “Форд” с варненска регистрация. В автомобила на СКАТ се е возил и лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров.

След сблъсъка депутатът Чернев е тръгнал на саморазправа с възрастен мъж и неговия внук, чупейки стъклото на “Форд”-а и нарязвайки гумите на автомобила им. После депутатът Чернев и Волен Сидеров са избягали от местопроизшествието. Наказанието предвижда до 5 години затвор, а при рецидив до 10 години лишаване от свобода, уточвиха от РДВР - Пазарджик.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Chernev-i-Siderov-huliganstvat-sled-katastrofa-15692
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.