Румен Кривицки, кандидат-депутат от ПП "Български възход" с призив: Конструктивно и с разум за България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 30.03.2023Коментари ()4298
“ПП "Български възход“ се придържа към центристката политическа линия. Затова може да предложи по-прагматично поведение и ефективно партньорство, защото както левите, така и десните имат полезни и ценни политики", смята третият в пловдивската листа с №15 Румен Кривицки. Като представител на бизнеса с 28 годишна практика, той е убеден, че трябва да има редовно правителство. "Икономиката, инфлацията и доходите са спешните теми, с които трябва да се заемат бъдещият кабинет и новият парламент“, обяснява Румен Кривицки.

По думите му крайно време е да се спре с постоянната конфронтация между политическите играчи.

"Самият ген. Янев е консенсусна личност, спокоен балансиран, подготвен и опитен управленец. Може да изгражда мостове, да търси и постига съгласие, да обединява в името на важните въпроси“, допълва кандидатът за народен представител. Според него личностите са много важни, разбира се, но политиката е екипна дейност. За да бъде ефективна трябва силен екип.

"Нашата пловдивската листа е съставена от успешни учители и лекари, юристи и инженери, мениджъри, финансисти и предприемачи, представители на малкия и среден бизнес, експерти в земеделието. Искаме доверието на пловдивчани с качествата на нашия отбор – компетентност и отговорност, както и със съзнанието, че сме исторически наследници на акта на българското Съединение“, посочва Румен Кривицки, от гражданската квота в пловдивската листа на ПП "Български възход.

Той е убеден, че всеки, които иска да живее и да се развива в страната си, трябва да помогне за излизането от политическата криза.

"Успокояване на политическата реторика и с разум за България“ – призовава Румен Кривицки пловдивчани в навечерието на предстоящия вот за парламент.


Още по темата: общо новини по темата: 818
09.06.2024 »
28.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
07.04.2024 »
28.06.2023 »
предишна страница [ 1/137 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Rumen-Krivicki-kandidat-deputat-ot-PP-Bulgarski-vuzhod-s-priziv-Konstruktivno-i-s-razum-za-Bulgariya-1619382
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.