Отказват втори офис на “Сдружение за Пловдив”?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:32 / 18.05.2006Коментари ()983
Предложението за отдаване под наем на бившия Дом на журналиста в Стария град за 5 години на Сдружение за Пловдив, което ще бъде обсъждано днес от общинските съветници, може да не получи необходимите гласове. И от левицата, и от управляващото мнозинство заявиха, че не виждат основание за претенции на бизнес- сдружението към общинската къща, ако областната управа наистина е предоставила на неправителствената организация втория етаж от Дома на шахматиста на ул. “Съборна”.

Настина имаме договор с областната управа, но не можем да ползваме помещенията заради съдебни претенции на предишния наемател за неправомерно изваждане– коментира пред Дарик секретарят на Сдружение за Пловдив Иван Соколов. Той е категоричен, че бизнес-структурата, в която членуват 150 местни фирми, няма намерение да държи два офиса в Стария град.

Няма конфликт на интереси във факта, че предложението за отдаване на Дома на журналиста на Сдружение за Пловдив е внесено от кмета Чомаков, който е и негов председател, заяви Бистра Сакъова, председател на Постоянната комисия по култура, спорт и туризъм в ОбС. Информацията е на Дарик радио.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Otkazvat-vtori-ofis-na-Sdruzhenie-za-Plovdiv-16604
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.