Фирма раздава пари на площада в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:48 / 24.05.2006Коментари ()3405
©
Фирма Тайм Из Мъни, днес от 11.30ч до 20.00ч ще раздава пари – заповядайте да получите по банкнота. Мястото е на площада пред пощата.

Промоционалната кампания се провежда под мотото: „5-толевка вземи, аксесоар си купи, над 5 лева избери!”

С нея ще можете да си купите качествен аксесоар за мобилен телефон от бул. Руски 135Д. Информация на: 62-42-42 или 0889-265-005, на интернет адрес: www.gsm-time.com , електронна поща: plovdiv@thetime-is-money.com

През 2005г. фирмата отбелязва шест години обслужване на хиляди клиенти. Тя започнва дейността си през 1999г., като оттогава досега изгради практика, която да предоставя на клиенти и една уникална комбинация от умения, познания и опит в областта на търговията с мобилни телефони и аксесоари.

Изпълнява дългосрочни проекти за развитие, които обхващат сферите на търговията и производството, те ще укрепят и разширят пазарните и позиции, което ще я превърне в сигурен и перспективен партньор.

Може да помогне на техните бизнес партньори в областта на мобилните комуникации да бъдат конкурентноспособни и да разширяват своите позиции на местни, регионални и световни пазари. Когато партньорите на фирмата се развиват, тя се развиваме с тях, като техният бъдещ успех е предизвикателство за Тайм Из Мъни.

Отбеляза се и едногодишно присъствие на марката символ на качество на пазара на аксесоари за мобилни телефони – TIME$. Тя се развива постоянно и допълва асортимента носещ името и.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Firma-razdava-pari-na-ploshtada-v-Plovdiv-16725
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.