Пускат билетите за ФСБ в Пловдив в понеделник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:45 / 11.07.2010Коментари ()1442
©
В понеделник започва продажбата на билети за концертите на ФСБ във Варна на 8 декември и в Пловдив два дни по-късно. Концертите ще бъдат в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта в морската столица и в Панаирна палата 2 в Пловдив.

Цените на билетите за концерта за Варна е от 20 до 50 лв. Те ще се продават в билетната каса на ДКС, в магазин "Оз", касата на театър "Българан", магазин "Фотосинтезис", магазини "Ориндж" и супермаркети "Пикадили".

Цените на билетите за концерта в Пловдив е 30 лв. за правостоящи и 50 лв. за VIP зоната). Билетите ще са в продажба в билетния център пред общината, магазин "Мюзик център" и супермаркет "Пикадили" в Ритейл Парк Пловдив.

Вече са в продажба билетите за концерта в София, който ще се състои в зала 1 на НДК на 13 декември. Цените са от 30 до 50 лв.. Има ограничено количество VIP билети по 90 лв., които могат да се намерят в билетния център на НДК, в "Дюкян Меломан", в супермаркети"Пикадили", в магазини "Ориндж" и "Фотосинтезис" (подробен списък на касите на сайта на Тикет Плюс http://ticketplus.bg/).

Феновете, закупили билети до края на август, ще получат 5 лв. отстъпка от цената на билета!

По-рано тази година ФСБ подари на феновете си албум след 20-годишна пауза, като го качи на страницата си в интернет. Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев направиха това в края на април.

Сега легендарната българска група прави концерти в трите най-големи града на България. Те обещават, че ще изпълнят песни от "бъдещето, настоящето и миналото".



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Puskat-biletite-za-FSB-v-Plovdiv-v-ponedelnik-176569
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.