Граждани сигнализират за теч на вода вече от близо седмица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:17 / 01.08.2023Коментари ()1774
© Plovdiv24.bg
Читател се свърза с екипа на Plovdiv24.bg, за да сподели проблем с теч, който има вече цяла седмица и бездействието на ВиК Пловдив за разрешаването на ситуацията.

Местоположението на аварията е ул."Филип Македонски" 98. Гражданите са притеснени, защото големината на теча се увеличава и евентуалните щети биха били големи, а кой ще отговоря за тях не е ясно.

"Здравейте! Пиша Ви във връзка с проблем, който ВиК Пловдив отказва да реши от близо седмица. След многократни обаждания и опити за връзка с тях, нашият проблем не се взима под внимание и нашето семейство и съседите сме крайно притеснени какво се случва с имота ни.

Разбирам, че в града ни най-вероятно има и други аварии. Може би това е и причината никой да не се яви, но все пак мисля, че като съвестни граждани заслужаваме да дойде екип, който поне да оцени тежестта на аварията, защото при евентуални щети не знам кой ще трябва да отговаря за тях. С всеки изминал ден течът става все по-сериозен. Предоставям Ви снимков материал на ул. "Филип Македонски" 98. С молба за съдействие и гласност за проблема."

Екипът ни се свърза с инж.Антон Гълъбов, за да разбере повече информация.

“Авария, отклонение. Колегите я знаят, ще е включат в графика. В Пловдив има много аварии, много обекти, които се изпълняват. В момента ни е най-натоварено, отпускарски сезон, не можем да реагираме на секундата. Това е проблемът. Ще реагираме и на тази авария.

Правим всяка сутрин график по спешност на авариите. Явно не е от най-големите. Не го казвам да се оправдавам. Няма как всички аварии да бъдат отстранени още преди да са възникнали, така щеше да е най-хубаво. Разбирам хората, прави са да искат по-бързо да се отстраняват авариите".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Grazhdani-signalizirat-za-tech-na-voda-veche-ot-blizo-sedmica-1772964
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.