Много полиция нахлу в клуб-ресторант без обяснение
Автор: Цвети Тончева 12:08 / 07.08.2023Коментари ()5240
©
За среднощна полицейска проверка в клуб-ресторант в Пазарджик сигнализират от Българска асоциация на заведенията / БАЗ/.

Ето така се проверяват най-големите престъпници в държавата, пишат те.

"Ние преброихме 23-ма униформени и цивилни лица, които минават на рутинна проверка. На въпрос от собственика на заведението с какво може да съдейства, не получава никакъв отговор, нито са му били поискани документи и разрешителни. Проверяващите минават по масите, искат на няколко човека лични документи, след което без обяснения, напускат ресторанта. Вероятно, бързащи да проверят и други обекти..

Докато истинските престъпници се разхождат на свобода, ресурсът на държавата се използва за подобни проверки - безполезни, уронващи престижа на заведенията, стресиращи клиентите и спиращи нормалното функциониране на бизнеса.

Напомняме, че само преди около два месеца, в Пловдив имаше брутална проверка, на която клиенти бяха събличани при проверка за забранени субстанции. Нарушения тогава не бяха констатирани, поисканите оставки не бяха уважени, а наказани нямаше. Докога ще търпим комунистически прийоми, използвани от МВР срещу бизнеса? И докога заведенията ще бъдат най-големите престъпници в държавата?!", пишат още от асоциацията и пирлагат видео.

Вижте го!



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Mnogo-policiya-nahlu-v-klub-restorant-bez-obyasnenie-1780055
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.