Нови 4 катастрофи с 4 ранени за денонощие
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:40 / 18.07.2006Коментари ()1322
Четири пътно-транспортни произшествия с четирима ранени без опасност за живота са станали през изминалото денонощие в областта.
59-годишен пешеходец е с черепно-мозъчна травма, фрактура на лява раменна кост и лява китка сле катастрафа, станала вчера на бул.”Освобождение” и ул.”Меден дол” в Карлово. Около 10.30 часа лек автомобил “БМВ”, управляван от А.М./20/ от Карлово, блъска Д.Р./59/. Колата е била теглена от товарен автомобил “МАН” с водач М.С./43/ от Карлово. По първоначални данни причините за инцидента са неправилно пресичане на пътното платно от страна на пешеходеца и неправилно теглене с гъвкава връзка с дължина по-голяма от предвидената в закона и необозначена по определения ред от страна на двамата водачи.

Вчера около 15 часа на кръстовището на бул.”Освобождение” и ул.”П.Николов” в областния град лек автомобил “Лада Нива”, управлявана от 24-годишната В.К. от Пловдив, при ляв завой се блъска в ел.стълб. От удара девойката е получила сериозна травма на окото и порезни рани по лицето. По първоначални данни причината за случилото се е движение с несъобразена скорост.

С комоцио и леки контузии е 37-годишният Ц.С. от Пловдив след пътен инцидент, станал вчера в 14.45 часа на кръстовището на ул. “Ален Мак” и ул.”Достоевски” в Пловдив. Тогава се сблъскват лек автомобил “Фиат Фиорино” с водач И.В./21/ от Пловдив и “Фолксваген Голф” с водач Ц.С./37/. По първоначални данни причината за катастрофата е отнемане на предимството при наличие на знак “стоп” от страна на водача И.В.

В същия час на кръстовището на бул.”Освобождение” и бул.”Съединение” в областния град се удрят “Фиат Панда”, управляван от О.П./46/ от Пловдив, и “Фиат Чинкуеченто” с водач А.И./45/ от Пловдив. Пострадала е пътничката във втория автомобил-Е.Е./25/ от Пловдив- с леки контузии. По първоначални данни причината за катастрофата е че, при потегляне на зелен сигнал шофьорът А.И. блъска първата кола, която неоснователно е останала в района на кръстовището.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Novi-4-katastrofi-s-4-raneni-za-denonoshtie-17871
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.