1 убит и 4 ранени по пътищата в Пловдивско
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:41 / 28.07.2006Коментари ()1821
Четири пътни произшествия станаха вчера в Пловдивския регион с 1 убит и петима ранени.

Софиянец загина при катастрофа на автомагистрала “Тракия” край Пловдив.Около 14 часа товарен автомобил “Мерцедес”, управляван от К.С./ 28 г./ от Любимец, поради отвличане на внимание блъснал отзад спрелия в аварийната лента с включени аварийни светлини товарен “Мерцедес” с водач Д.Ц./ 30 г./, който бил пред камиона. Автомобилът се придвижил напреди повлякъл 30-годишния мъж. Д.Ц. е починал на място. К.С. с фрактура на ребрата и руптура на далака е настанен в болница в Пловдив с опасност за живота.

В 8.45 часа в Пловдив на бул.”Христо Ботев” лек автомобил “Рено Клио”, управляван от 54-годишната М.А., се блъснал в лек автомобил “Опел Омега” с водач И.Л./ 49 г./. Причините за инцидента се изясняват. Жената е настанена в болница с контузии по тялото.
В 14 часа на Голямоконарско шосе са се блъснали “Вартбург” с водач Л.П./ 36 г./ и “Ауди”, управлявано от Д.М./ 42 г./ от София. По първоначални данни вартбургът при ляв завой отнел предимството на аудито. Л.П. е с фрактури на носа и скулата.

Лек автомобил “Опел Вектра”, управляван от А.Н./ 19 г./ от Раковски, в 17.30 часа в село Маноле при завой навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил във “Волво” с водач З.А./ 36 г./. Пътуващата в опела М.Г./ 30 г./ от Белозем е с контузии по тялото.

Водач на автомобил пострада при катастрофа, станала снощи в 21.15 часа на пътя Пловдив – Карлово. “Форд Орион” с водач К.В./ 33 г./ от Карлово блъснал отзад движещия се пред него “Опел кадет”, управляван от Л.Х./28 г./ от Пловдив. Пострадал е шофьорът на форда.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/1-ubit-i-4-raneni-po-putishtata-v-Plovdivsko-18098
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.