Министрите Гагаузов и Мутафчиев на откриването на моста на с.Трилистник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:51 / 18.08.2006Коментари ()740
Министрите Асен Гагаузов и Петър Мутафчиев ще присъстват на официалното откриване на новия мост над р. Стряма в пловдивското село Трилистник. Съоръжението ще бъде открито от кмета на община "Марица" Запрян Дачев. Милион и половина лева от общинския бюджет са вложени в изграждането на съоръжението, което осигурява връзка между трите села Маноле, Манолско конаре и Трилистник. Мостът позволява и директна връзка между тези селища и автомагистрала "Тракия". Пловдивският митрополит Арсений ще отслужи тържествен водосвет по повод пускането на съоръжението в експлоатация. Гости на церемонията ще бъдат още бившият депутат от микрорайона Леда Милева и областният управител Тодор Петков.

Припомняме, че изграждането изцяло на нов мост се наложи, след като предишният пострада при наводненията през август миналата година. Временно там бе поставено дървено съоръжение с метална контструкция, дарено от бившия министър на отбраната Николай Свинаров. Информацията е на радио Пловдив.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Ministrite-Gagauzov-i-Mutafchiev-na-otkrivaneto-na-mosta-na-sTrilistnik-18553
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.