Наша тираджийка: Упоиха и ме обраха във Франция. Взеха ми всичко, но поне ми изхвърлиха документите в тревата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:36 / 17.10.2023Коментари ()3612
©
Родна тираджийка със съвет към свои колеги какво да правят, ако бъдат обрани. 

"Колеги, ако Ви оберат кабината, НЕ ТРЪГВАЙТЕ преди да прегледате всички тревни участъци наоколо и кошовете, които имате възможност да проверите !

Документите Ви не им трябват. Телефонът, го взимат, за да не можете, да блокирате банковата карта, картата за гориво и мобилната,  понеже могат да я проследят (това важи за последните модели). Поради тази причина ги изхвърлят наоколо.

Трябват им парите в кеш, таблети, лаптопи, цигари и т.н. Преди няколко месеца ме упоиха и обраха в Франция и полицаите ми казаха, че взимат само това, което може бързо да се пласира. В повечето случаи обирджиите са "колеги'' румънци! Благодаря на Господ, че ми бяха взели всичко, включително хавлията за баня, но поне ми изхвърлиха документите в тревата и не ме върнаха в първи клас", пише шофьорката Илияна Атанасова в група за международни шофьори във фейсбук.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Nasha-tiradzhiika-Upoiha-i-me-obraha-vuv-Franciya-Vzeha-mi-vsichko-no-pone-mi-izhvurliha-dokumentite-v-trevata-1861778
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.