Силвена Роу се завръща в родния си град Пловдив | ||||||
| ||||||
“У дома“ е истинска кулинарна библия, която включва в себе си ястия, както с традиционни за родната ни трапеза варива като ориз, боб, леща, така и с навлизащите в кухнята на съвременните домакини чиа, киноа, но и сортове ориз, боб и леща, внасяни от далечни земи – императорски ориз, боб Мунг, френска леща. На страниците на кулинарния наръчник ще пътешествате вкусово от най-познатото - "Моето пиле с ориз“, през "Кюфтенца от кайма и ориз с авокадо сос“ до “Азиатско пържено пиле със сусам, броколи и жасминов ориз". Всички 80 рецепти са красиво илюстрирани и създадени от най-качествени зърнени храни и варива от асортимента на “Крина". Силвена Роу влага своята философия за здраве и дълголетие, постигнати чрез биохакинг, в извайването и усъвършенстването на всяко едно от ястията. И същевременно чрез страниците на "У дома“, предоставя възможност на всеки да сготви своя кулинарен шедьовър, впечатлявайки с вкус, вид и оригиналност. Рецептите на шеф Силвена Роу със зърнени храни и варива са истински кулинарен фюжън от минало, настояще и бъдеще, който ще впечатли малки и големи. Силвена Роу е шеф готвач с над 35 годишен опит. Позната е като най-колоритния член на журито на обичания формат Masterchef. Носител на престижни кулинарни награди и автор на 13 книги, тя повдига завесата за тайните на готварството пред най-взискателната публика - нейното семейство. Като дъщеря, съпруга, майка и баба, шеф Роу се отнася с изключителна отговорност, старание и любов към това, което поднася у дома. "Чрез моите рецепти бих искала да вляза във вашите домове, да донеса частица от моето разбиране и усещане за храната. Да споделим прекрасно кулинарно пьтешествие, да се насладим на чудесни ястия, сякаш сме на една маса у дома." – споделя шеф Силвена Роу. |
Още по темата: | общо новини по темата: 6976 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/1163 ] следващата страница |