ПИФ и Avon срещу рака на гърдата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:52 / 06.09.2006Коментари ()1684
©
На 03 септември пред НДК редица звезди от родния шоубизнес се събраха, за да изразят публично съпричастността си към глобалната инициатива на Avon срещу рака на гърдата. Изпълнители от поп, поп-фолк и рок жанровете обединиха артистизъм и индивидуални апели за опазване на женското здраве от най-разпространения вид рак сред нежната половина на човечеството. P.I.F бяха единственият представител от българската ъндърграунд клубна сцена, поканени да свирят за благородната кауза.

Бандата откри шоуто точно в 12.00 ч. с три от емблематичните в дискографията си парчета – „Невидимо дете”, „Всеки ден” и култовата „Приказка”.

Междувременно в музикалния тв ефир у нас се завъртя видеото към втория сингъл от третия студиен проект на групата „Passion In Fact”/2006/ – „Кой си ти”. Клипирането на песента стана наложително, след като тя спечели конкурс на Българското национално радио през есента на 2005.

Половин година след появата на "Passion In Fact" и разпространението му чрез свободен даунлоуд на официалния сайт на групата www.pifbg.com, музикантите работят усилено по неговия наследник. Поредното отроче на Димо и компания ще включва дванадесет, от които четири напълно нови парчета. В него ще намерят място английски версии на четири от най-известните песни от първите два албума на P.I.F. - “Приказка”, “Невидимо дете”, “Сам” и “Цялото небе”.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/PIF-i-Avon-sreshtu-raka-na-gurdata-18988
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.