Деца от "Южен" се радваха на полицейска техника и задаваха въпроси на полицаи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:23 / 08.11.2010Коментари ()1482
© Plovdiv24.bg
Деца от училище "Св. св. Кирил Философ" разпитваха с най-различни любопитни въпроси полицаи от Първо РУП днес по случай инициативата "Ден на отворените врати" за празника на полицията, научи Plovdiv24.bg. Гост беше и кметът на район "Южен" Александър Колев.

Щастливците да разпитат униформените и да седнат в полицейска кола бяха деца от 4 клас на училището. Децата също така разгледаха и ареста, но най-интересното им беше демонстрацията на полицейската техника. Много се радваха малчуганите на автомата "Калашников", елетрошока и показан им боен пистолет. Децата не спестиха и неудобните си въпроси към служителите на реда, но те с усмивка им отговаряха.

Интересът на събитието беше огромен. Да поздрави служителите не пропусна и кметът на "Южен" Александър Колев. Той подчерта в своята реч, че служителите не достигат, а районът е голям.

Полицаите дадоха и много важни съвети на присъствалите ученици, за това, че не трябва да разрешават на родителите си да карат пили, а самите деца да не се доверяват на непознати.


Деца разпитваха полицаи за Деня на отворените врати в полицията


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Deca-ot-Yuzhen-se-radvaha-na-policeiska-tehnika-i-zadavaha-vuprosi-na-policai-205030
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.