Тодор Чонов: Догодина започваме да строим новото Шесто районно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:48 / 08.11.2010Коментари ()1556
© Plovdiv24.bg
Тодор Чонов: Догодина започваме да строим новото Шесто районно
На днешния професионален празник на полицаите шефът на Областната дирекция на МВР  старши комисар Тодор Чонов отправи своите пожелания към тях чрез Plovdiv24.bg:

-Г-н Чонов, според статистиката за първите десет месеца на годината пловдивската дирекция държи първенството по брой на осъдените престъпници. Какво ще пожелаете на колектива, постигнал тези резултати, в днешния празничен ден?

- На всички колеги и техните семейства желая здраве, лично щастие и много късмет. Нека продължават със същия ентусиазъм да изпълняват служебните си задължения, защото нашата мисия е да пазим хората, тяхната сигурност и имуществото им.

- Какви са най-големите проблеми?

- Както ръководството на Областната дирекция,така и  министерството, полагаме необходимите усилия за кадровото и материално-техническото обезпечаване на състава. Все пак трябва да се съобразяване с реалностите. Всички искаме да караме нови автомобили и да работим с модерни компютри. Макар и времената да са трудни, постепенно и това ще се случи. Най-важното е нашите служители да се прибират след работа вкъщи без произшествия.

- Да очакват ли скоро пловдивските полицаи нови придобивки?

- Общинският съвет прехвърли на МВР собствеността върху терена на Шесто управление. Това ни развързва ръцете да инвестираме в нова база, като използваме проекта на Пето районно в "Тракия". В бюджета на министерството за следващата година ще бъдат заложени необходимите средства, за да започне през 2011-а строителството.  


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Todor-Chonov-Dogodina-zapochvame-da-stroim-novoto-Shesto-raionno-205042
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.