Провеждат семинар за подобряване на живота на децата в домовете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:52 / 17.11.2010Коментари ()635
Информационен семинар в рамките на Проект "Сигурен дом - крачка към моя нов живот", ще се проведе днес от 10.00 часа, в конферентната зала на хотел "Севън хилс" - Пловдив. Ще бъдат представени резултатите от реализацията на проекта, както и възможностите за внедряване на модела в други релевантни институции.

Проект "Сигурен дом - крачка към моя нов живот" се реализира в периода 1.10.2009 г. - 1.12. 2010 г. от Фонд за превенция на престъпността - ИГА, в партьорство с Община Пловдив, Дом за деца, лишени от родителска грижа "Рада Киркович" - Пловдив и Сдружение "Център за обучение и услуги". Финансира се от Европейски социален фонд, Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2007-2013 г.

Основната му цел е да подобри качеството на живот на децата и младежите, настанени в или напускащи ДДЛРГ "Рада Киркович" - Пловдив чрез преструктуриране на институцията и постигане на качествени промени в нейната дейност.
За участие са поканени представители на институции и представители на ДДЛРГ в региона, които биха могли да внедрят модела или в случай на необходимост да насочат клиенти към вече съществуващите услуги.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Provezhdat-seminar-za-podobryavane-na-zhivota-na-decata-v-domovete-207256
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.