Обвиниха шофьор на пловдивска кола, че е прекалил с яйцата и козунаците
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:54 / 07.05.2024Коментари ()13300
© Фейсбук
Когато си прекалил с яйцата и козунаците! #РВ1209НМ - така потребител на Фейсбук коментира кадрите, които е качил в социалната мрежа. Те са заснети на пътя Троян-Кърнаре. На тях се вижда как шофьор на лек автомобил много кратно пресича осевата линия, навлизайки в лентата за насрещно движение.

"Много често виждам такива безотговорници, лошото е, ако има някой отсреща, който да кара по същия начин. Даже съм карал зад един, който буквално с половината кола влиза в насрещното в завой без никаква видимост(извънградско), карайки с около 50, и понеже нямаше къде "сигурно"(с добра и голяма видимост) да го изпреваря, изостанах зад него и чаках подходящ момент.

Има големи идиоти (без извинение), които просто не мислят, а щом имат книжка, се бият в гърдите и парадират колко са добри, пък че карат в насрещното, изпреварват преди завой, в кръстовище или където и да е рисковано, за тях е нормално, защото така си карат ежедневно... Късмет", коментира друг шофьор.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Obviniha-shofyor-na-plovdivska-kola-che-e-prekalil-s-yaicata-i-kozunacite-2104588
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.