Бимбалов: Киро Брейка се нервира, че не го споменаваме относно "Величие"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:34 / 13.06.2024Коментари ()3810
©
От фейсбук странциата на Радослав Бимбалов. Постът му е посветен на инфлуенсъра от Киро Брейка (б.р. - систинско име Кирил Кирилов), който публични обяви своята подкрепа за партия "Величие".

"За лека нощ погледах г-н Киро Брейка, който се нерви, че не го споменаваме (пък той бил направил партия Величие - “дал" им поне 90-100 хиляди гласа от своите последователи).

За да успокоя уважаемия г-н Брейка не само го споменавам (и тук вече два пъти), но и ще го цитирам с пасаж от днешната му академична реч (нека ме прощава ако съм допуснал някъде печатна грешка):

“Знаити ли кой са сети чи Киру Брейкъ и фактур във Балгария, най-големият фактур, от народа? Ни моъ познаити… Иван Гешив. Обади са и викъ - Пич, искаш ли да водиш листътъ вав Търнуву? И аз му казах - в таа пумия ни ми съ влизъ. И той ми каза идно изречении - бях длъжен да упитам, благодаря. Човека беше прузрял, че ако аз са саглася - нищата шса други."

Нещата наистина са други. И не знам защо трябваше да кипнат чак до парламента, че да ги забележите и вие, колеги българи.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Bimbalov-Kiro-Breika-se-nervira-che-ne-go-spomenavame-otnosno-Velichie-2150280
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.