Легендарен концерт в Пловдив: Ингви Малмстийн развинти главите на хиляди в Античния театър
Автор: Гено Петров 09:13 / 21.06.2024Коментари ()9257
Паметна и уникална вечер е Пловдив за ценителите на рока.

Легендарният китарист Ингви Малмстийн изнесе  великолепен концерт в Античния театър. Зрителите в препълнения на максимална степен театър видяха и усетиха напълно своите големи очаквания.

За чудесното шоу ефект имаше и перфектният звук и акустика на театъра. Доказателство, че Античния е едно от най-подходящите места за концерт на открито не само в България, но и в света.

Малмстийн е в истинска икона на рок музиката. Той добива световна популярност през 80-те години на миналия век със своя неокласически стил на свирене в хеви метъл. Има издадени 22 студийни албума в кариерата, обхващаща вече над 40 години. Определян е като от най-добрите най-добри изпълнители на електрическа китара на всички времена.

Със своята виртуозна техника, мелодични композиции и енергични изпълнения караше публиката в Пловдив да иска още и още. 

Пълният коктейл от музикалното въображение и гения на Малмстийнн бяха налице. Любимият му и легендарен Fender Stratocaster не го предаде и чухме вечните му класики "Far Beyond the Sun" и "Black Star", които бяха и кулминацията на шоуто.

"Каква невероятна вечер, много ви благодаря, че дойдохте и прекарахте вечерта с мен", написа в социалните мрежи той след концерта си.

Концертът бе част от културния календар на община Пловдив и музикален форум Music Of The Ages.



Още по темата: общо новини по темата: 3
20.06.2024 »
18.06.2024 »
27.03.2024 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Legendaren-koncert-v-Plovdiv-Ingvi-Malmstiin-razvinti-glavite-na-hilyadi-v-Antichniya-teatur-2159390
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.