Известен ресторант на 17 км от Пловдив попадна в "черния списък" на НАП
Автор: Георги Кирилов 20:28 / 23.06.2024Коментари ()43040
© Google
Проверките на НАП Пловдив достигнаха и до известен ресторант в Асеновград, видя Plovdiv24.bg в сайта на институцията.

Обичаното от пловдивчани и не само заведение "Вито" само преди дни попадна в "черния им списък". Мястото се намира още в началото на Асеновград и е ситуирано под хотел.

През годините "Вито" беше своеобразна кулинарна туристическа дестинация за пловдивчани. През уикендите хората често отскачаха до там, за да хапнат хубава храна.

Фирмата, която е собственик на обекта. е "Брег Трейд ЕООД" и е основана през ноември 2015 година. Седалището на компанията се намира в гр. Асеновград.

Управител на ресторанта и едноличен собственик е капитала от 10 лева е Цветелина Красимирова Костадинова. 

Според публичния търговски регистър към 2021 година обекта е разполагал с 33-ма служители, а оборотът му е бил 1,548,000 лв. Приходите на заведението бележат ръст с 60% от предходната 2020 година, когато сумата е била 967,000 лв.

Проверка във Фейсбук страницата на ресторанта показва, че той е активно работи и ежедневно публикува менюто си или интересни кулинарни изкушения. 

Припомняме, че от конкретния публичен списък гражданите могат да разберат къде НАП са установили нарушения на разпоредбите на ЗДДС и кой обект има предпоставка за прилагане на принудителна административна мярка "Запечатване на обект“. Тя може да бъде наложена за срок до 30 дни, независимо от предвидените в закона глоби или имуществени санкции.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izvesten-restorant-na-17-km-ot-Plovdiv-popadna-v-cherniya-spisuk-na-NAP-2159738
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.