Един от най-престижните и предпочитани хотели в Пловдив чества своята 10-та годишнина
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 08:05 / 08.07.2024Коментари ()5592
Хотел "Ландмарк“, един от най-престижните и предпочитани хотели в Пловдив, чества своята 10-та годишнина. Разположен в най-зеления и живописен район на града – паркът на Гребния канал, хотелът предлага уникално съчетание на спокойствието на природата и динамичната градска среда.

От откриването си през 2014 година, хотелът продължава да бъде оазис на спокойствие и лукс в сърцето на Пловдив, предлагайки на своите гости незабравими преживявания, изключително обслужване и удобства.

Хотелът разполага със стилно обзаведени уютни стаи и апартаменти, с гледка към Гребния канал и планината.

На разположение на гостите е изискан Ресторант с панорамна градина, където могат да се насладят на кулинарни шедьоври, отлично подбрани вина и безупречно обслужване.

Уелнес център, който предлага джакузи, парна баня, разнообразие от масажи и терапии, както и фитнес зала с професионално оборудване. За топлите летни дни, хотелът разполага и с открит външен басейн.

“Ландмарк" хотел предлага отлични условия за бизнес, две напълно оборудвани просторни конферентни зали, както и зала Executive Lounge, подходяща, както за фирмени партита, така и за бизнес срещи.

През последните 10 години, хотел "Ландмарк“ бе домакин на известни личности и събития, включително рок групата Скорпионс, автомобилният състезател Дейвид Култард, групата Снап, както и световни лидери в гребането като отборите на Великобритания и Австралия. Също така, национални и чужди футболни отбори и популярни български поп изпълнители.

От създаването си до днес, хотел "Ландмарк“ се утвърди, като символ на лукс и комфорт в Пловдив и обещава да развива основната идея от създаването си, предоставяне на възможност на хората с натоварено ежедневие да релаксират сред природата, без да се отдалечават от удобствата на града и всеки гост да се почувства специален в приятелска и уютна атмосфера.

Допълнително, хотелът е награден с множество отличия за качество и обслужване, включително награди от престижни туристически организации и платформи. Продължава да инвестира в своето развитие, планирайки подобрения и иновации, които да отговорят на нарастващите нужди на бизнес клиентите и да допринесат за още по-голямото удовлетворение на гостите.

С поглед към бъдещето, хотелът се стреми да надмине очакванията на своите гости и да запази репутацията си на водещ хотел в региона.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Edin-ot-nai-prestizhnite-i-predpochitani-hoteli-v-Plovdiv-chestva-svoyata-10-ta-godishnina-2177808
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.