Пловдивчанка към кмета: Не виждате ли, че тънем в мръсотия и мизерия? Къде са хората на "Чистота"?
Автор: Георги Кирилов 12:47 / 15.07.2024Коментари ()10834
© Plovdiv24.bg
Пловдивчанка използва една от популярните групи в социалните мрежи, за да изрази възмущението си от нивото на чистота и поддръжката на зелените площи в един от най-големите пловдивски квартали, видя Plovdiv24.bg. Ето какво споделя тя:

Градът и кв. "Кючук Париж" са затънали в мръсотия, г-н Костадин Димитров и г-н Атанас Кунчев - кмет на район "Южен". Вие разхождате ли се из града / квартала, за да го видите, или не Ви е приоритет?!??

Зелените площи, освен в Централна градска част, не се поддържат изобщо тази година. Всичко е занемарено. Нито един човек от фирма "Чистота" това лято не съм видяла да мете, полива или коси в район "Южен".

Всичко е пожълтяло и изсъхнало, занемарено. Парковете и детските площадки са затънали в боклуци и мухи. Къде са хората на "Чистота"?!? Защо до миналата година зелените площи се поддържаха ежедневно и се чистеха, а сега е мизерия навсякъде?! Подадох сигнал за едно конкретно място преди седмица и дотук никакъв резултат.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanka-kum-kmeta-Ne-vizhdate-li-che-tunem-v-mrusotiya-i-mizeriya-Kude-sa-horata-na-Chistota--2187111
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.