Журналистка се ядоса на "безделниците, наречени "екоактивисти"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:09 / 26.07.2024Коментари ()2043
©
Летище София анулира полетите си за и от Франкцурт, научи Plovdiv24.bg.

Причината е протест на екоактивисти, които блокираха работата на летището във Франкфурт.

Оттам съобщават, че всички полети са забавени заради демонстрацията.

Журналистът Лияна Панделиева сподели впечатленията от новината във Фейсбук: 

"Летище Франкфурт спря работа и всички пристигащи и заминаващи самолети са блокирани, защото терористи са блокирали пистите. Ако безделниците, наречени "екоактивисти“, бяха облечени в черно и крещяха името на Аллах – това щеше да е тероризъм. Когато са бели и лягат по земята – това е "екопротест“.

В България не се говори за огромния терор на който вече традиционно са подложени жителите в Германия от подобни групи, които нощем режат гумите на колите по цели улици и оставят бележки "Ти нямаш електромобил!“, които спират транспорт, които издевателстват над напълно невинни хора. И да – това е тероризъм, но самите германци не смеят да мъцнат, щото ги чакат разрушения като във Франция.

Преобладаващата част от "еколозите“ в Германия са безделници, които не искат да работят, не искат да учат, но "разбират“ от екология и с огромно удоволствие тероризират цели квартали, нападат имуществото на случайни хора, блокират пътища, като се залепват за него и отнема часове да ги отлепят, без да ги разкъсат.

Тероризъм е това, но Европа срамежливо мълчи. Докато еколозите не сложат бурки, всичко ще е симпатично представено "в името на планетата“.

Най-смешното е, че официалното съобщение на Луфтханза гласи: "Летище Франфурт спира всички операции поради належаща полицейска операция“

Оказва се, че всеки пътник е подложен на куп издевателства преди полет – какво може да носи, как да го опакова, къде може да го сложи, размери на багажи; при влизане на летището - събуване на обувки, сваляне на колани и шноли от косите; човек се извинява засрамено, че е забравил половин шише с вода в чантата, но на един от най-големите авиационни хъбове в света няма никакъв проблем група терористи да излязат на перона и явно безгрижно да могат да се разходят и по полосите, защото са "еколози“.

Те обаче няма да бъдат подведени под отговорност за тероризъм. Ама как! Екология е това!"


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Zhurnalistka-se-yadosa-na-bezdelnicite-narecheni-ekoaktivisti-2201068
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.