Поне веднъж сте минавали през това място в Пловдив, но сте съжалили 100 пъти, че сте го направили
Автор: Георги Кирилов 17:02 / 04.08.2024Коментари ()5512
Познато ли Вие това място? Сигурни сме, че поне веднъж в живота си сте минали оттам и сте съжалили 100 пъти, че сте го направили. 

Миризмата на урина, фекалиите, боклуците са изпитание за сетивата, които не искат да възприемат усещането, но се налага. 

От години мястото е проблемно, а жителите на близкият блок не могат да направят нищо.

Локацията е в центъра на града - пътната артерия между "Капана" и бул."Шести Септември".

Освен изпитание за сетивата, мястото е абсолютен сървайвър. Повечето лампи са изкъртени и не светят, има остатъци от предпазни парапети, а на огромните колони има по една-две изостанали плочки, които да напомнят за доброто старо време, когато е правен мястото. 

За щастие до момента не са се случили инциденти с граждани, но повечето хора почти тичат, когато трябва да преминат оттам.

Живущите споделят, че поради липсващото осветление, вечер често намират откраднати чанти, спринцовки и следи от повръщане. Те нямат надежда, че ситуацията някога ще се подобри, но са изненадани, че напоследък служителите на институциите глобяват неправомерно спрени коли в едното неизползваемо платно. 

Гражданите казват, че избягват да хвърлят боклука си вечер, защото ги е страх и не знаят, кой се крие в тъмното.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Pone-vednuzh-ste-minavali-prez-tova-myasto-v-Plovdiv-no-ste-suzhalili-100-puti-che-ste-go-napravili-2209078
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.