Асен Блатечки и бившата му половинка Катерина Горанова нямаше как да не се съберат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:27 / 29.08.2024Коментари ()3588
©
Асен Блатечки и бившата му половинка Катерина Горанова нямаше как да не се съберат и да участват на церемонията по раздаването на дипломите.

Дъщеря им Катя завърши висшето си образование в известен лондонски университет. Където следваше архитектура. И си заслужи уважението на родителите си защото получи отлична диплома.

Режисьорката и актьорът се чувстваха много горди от успехите на госпожица Блатечки. Която много прилича на известния с татко. Направо му е одрала кожата, че и на теглото е едра като баща си. Иначе е станала чаровна красавица, смятат феновете на Блатечки и Горанова.

Госпожицата, която на шега се нарича "момичето на татко", смята да се върне в България и на родна земя да си пробва късмета. От снимките, които се появяват само преди часове в социалната мрежа, липсва само по-малкият син на Асен – Борил.

Който не е присъствал на тържеството зад граница. Който замина при майка си във Филипините, където Диляна Попова бе на снимки за новото шоу, на което е водеща.Иначе Борил и Катя са много близки, въпреки факта, че са децата на Блатечки от различни майки, пишат от "Хотнюз".


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Asen-Blatechki-i-bivshata-mu-polovinka-Katerina-Goranova-nyamashe-kak-da-ne-se-suberat-2244770
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.