Илиян Василев: Толкова са смешни "неприемащите" Ед Шийрън нашенски четирихилядници
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:18 / 02.09.2024Коментари ()3670
©
Коментар на анализатора Илиян Василев относно концерта на Ед Шийрън в България.

"Толкова са смешни "неприемащите" Ед Шийрън нашенски четирихилядници. Познавам и високо ценя таланта на Ед Шийрън - от много години го следя - това момче е уникален микс на артист и талант. И е симпатичен и като визия и като поведение.

Милите 4К са пълни сираци откъм собствени примери. Дори Ала Пугачова не им върши работа, защото не е "тяхна". Не са техни и на практика най-големите руски музиканти. Кучетата си лаят, България си върви към Европа. Ед Шийрън е голям, много голям, свръхзвезда - но не прилагателните го правят такъв, а изключителния му талант - с една китара и сам на сцена. Хайде опитайте да го осмислите това - да направиш такова представление сам на сцената!!!.

Но музиката винаги ще има и Моцарт и Салиери /с извинение към него защото за разлика от днешните дописниците на норма той е ценил и направил много за творчеството на Моцарт/ - едни които ще имат талант и ще правят музиката в глобалния свят и други, които ще хленчат, че светът им се изплъзва.

Завист и злоба - това им остана. Не им обръщайте внимание. Да се готвят за повече от същото - България ще си остане заедно с Европа - и у нас ще идват западни звезди, не путински трубадури. Да свикват.", пише Василев в социалните мрежи.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Iliyan-Vasilev-Tolkova-sa-smeshni-nepriemashtite-Ed-Shiirun-nashenski-chetirihilyadnici-2248872
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.