Пловдивски фотограф: Спокоен съм! Родната полиция ни пази
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:30 / 12.09.2024Коментари ()10318
© Facebook
Пловдивският фотограф Атанас Петков е бил глобен от служители на МВР Пловдив, защото не спазва светлинната сигнализация на светофар, докато пресича, видя Plovdiv24.bg.

Той е публикувал фиша си в социалните мрежи и е споделил размишленията си по казуса.

"Спокоен съм! Родната полиция ни пази от престъпници и закононарушители от всякакъв калибър! И не смейте в 22:20 на празно кръстовище да стъпите с единия крак на пътното платно, докато свети червено! При условие, че всеки ден дремя по половин час да чакам "умни" светофари на същото! Умрялата държава е силно заинтересована да изтръска последния лев на закононарушителя Ганьо и да оправдае заплатите на жандармите си! Докато истинските престъпници вилнеят! Сиктир!", казва той. 

Публикацията му веднага е предизвикала дискусия сред хората. Повечето от тях са на мнение, че често в града се пренебрегва глобяването на мотоциклетисти късно вечер, а по-дребните нарушения винаги се наказват. 

"Нямам против. Нарушил си правилата, носиш си отговорността. За това и се въздържах да им кажа всичко, което мисля. Само основните положения. Ама чак пък такова дребнаво заяждане?", допълва той.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivski-fotograf-Spokoen-sum-Rodnata-policiya-ni-pazi-2259078
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.