Григор Димитров допусна в дома си много красива българка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:30 / 12.09.2024Коментари ()11017
Нещо голямо се задава на хоризонта. Един от най-добрите тенисисти в света за последното десетилетие – Григор Димитров, прие екип на bTV на своя територия в Монако.

И това, по-малко от седмица преди историческия демонстративен мач на българина срещу легендата Новак Джокович в София. Спектакълът Димитров – Джокович започва в 20:00 часа на 17-и септември.

В Монте Карло, където Григор Димитров живее и тренира от години, когато не е някъде по света за участие в поредния турнир, той даде специално интервю пред Гергана Гунчева и пред оператора Борис Пинтев. Интервюто може да гледате тази неделя в предаването "120 минути". 

Това е второто ексклузивно интервю, което Григор Димитров дава за bTV от началото на годината. Преди 8 месеца той отново говори пред Гергана Гунчева по време на своя кратък престой в София. 

Сега Димитров споделя своите емоции от горчивото отпадане на полуфинал на US Open заради здравословен проблем, за отминаващия сезон, за емоциите, които изпитва преди да излезе на корта срещу Джокович в София, за целите, които си поставя.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Grigor-Dimitrov-dopusna-v-doma-si-mnogo-krasiva-bulgarka-2260743
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.