Потресаващи кандидати се борят за участие в "Биг Брадър"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:11 / 17.09.2024Коментари ()17670
©
Дългоочакваният старт на завърналото се наскоро емблематично риалити шоу "Биг Брадър" явно ще е като гръм от ясно небе, съдейки по кастинга и някои от образите, които скоро ще прекрачат прага на най-известната къща у нас.

В рамките на 3 седмици 12 кандидати ще се борят за зрителското внимание в социалните мрежи, и всяка седмица ще печели само 1, докато на финала не остане този, който ще влезе в Къщата!

Оказа се, че и зрителите имат думата за новите попълнения в шоуто, а от това, което ще видите в следващите видеа, не ви гарантираме, че ще останете равнодушни. Не и този път! Не и при подобни взривоопасни комбинации!

Първият, който се бори за влизане в голямата игра, е Севдалин.

"Спал съм с мъже, но съм изключително голям хомофоб. Хората, които ме познават изключително добре, ми казват, че аз не съм човек и съм абсолютен психопат до мозъка на костите си, и психар.

Сериен убиец исках да стана като малък, винаги, когато ме питаха. Не станах за съжаление. Крайно консервативен съм, не съм свръх религиозен, не спазвам пости и прочее", гласи малка част от представянето му в мрежата.

А коментарите, както тук, така и след останалите визитки, оставяме на вас!

Следващият, Александър, пък признава, че "не е гадно един бивол да те олиже, гадно е, ако те настъпи, тогава боли много." Той е биволар. Добавя още:

"По принцип моите биволици нямат имена, но като бях по-малък, си тръгна, например Стефка, после стана Стефка 1,2,3 и така станаха до 300... Ако намеря любовта в "Биг Брадър", ще ви поканя на сватбата".

Силвия пък признава, че иска да влезе в "Биг Брадър", защото иска да стане известна една нейна теория - "За светлинния човек и за това, че човек е абсолютна светлина, може да усвоява светлината от всички енергийни източници, стига да поиска".

"Светлината ме изпълва с любов, светлината лекува тялото ми, изпълвам тялото си със светлина, цялото ми тяло е светлина. Аз съм чиста кристална светлина", признава още тя. И добавя още малко в аванс:

"Гърленото пеене е уникален метод за отключване на сетивата. Едно от най-интересните неща, които разбрах за гърленото пеене, е, че човек може да влезе в състояние на... както се казва, когато се е напушил с няколко цигари само с една "М".

Ако Бо е участникът, който изберат зрителите, то трябва да е ясно следното: "Аз съм девствен! В сексуален план е пълен застой", казва младежът, който уточнява, че се занимава професионално с моделство, на 20 години е, родом от София, пише "Блиц".


Още по темата: общо новини по темата: 1908
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
предишна страница [ 1/318 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Potresavashti-kandidati-se-boryat-za-uchastie-v-Big-Bradur-2266688
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.