Миролюба Бенатова: Гришо още се смущава да се прави на циркаджия, Джокович е голям артист
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:51 / 18.09.2024Коментари ()3011
©
Журналистката Миролюба Бенатова с кратък коментар за проведената среща между Григор Димитров и Новак Джокович.

"Никога не съм гледала тенис на живо, но понеже харесвам Григор Димитров, се изкуших и аз да посетя срещата с Джокович. Признах DJ Marten, който отказа на Джокович. Джокович настоя пред 16 хиляди души, но не получи "Луда по тебе".

Иначе, благотворителният мач с Григор Димитров, беше забавно преживяване - с малко тенис и повече шоу, за радост на децата, които имаха възможност да разменят по няколко удара със световните звезди. Джокович е голям артист. Показа го и като си запя любимата песен акапелно. Гришо още се смущава да се прави на циркаджия.

Срещата беше приятна. Излизането от зала Арена 8888 (новото име е това) - адско. По български. Много заключени врати, за да е трудно и опасно", пише Бенатова в страницата си във фейсбук.

Григор Димитров победи Новак Джокович в благотворителния мач. Първата ни ракета надигра съперника си с 6:4, 2:6, 10:6. След мача двамата и певицата Камелия направиха мощен купон в едно от хитовите нощни заведения в центъра на София.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Mirolyuba-Benatova-Grisho-oshte-se-smushtava-da-se-pravi-na-cirkadzhiya-Dzhokovich-e-golyam-artist-2267335
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.