Доскорошната директорка на Автото отива на нова работа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:19 / 18.09.2024Коментари ()3328
©
Кметът на район "Източен“ Емил Русинов връчи почетен плакет на Бойка Борисова - доскорошен директор на ПГАСТ “Гоце Делчев“ във връзка с новото й поприще в академичните среди. Тя заминава в София и ще обучава студенти като асистент в УНИБИТ и същевременно ще довършва докторската си дисертация.

Изключително съм благодарен за съвместното сътрудничество с Вас, като завършен специалист в областта на професионалното образование - обърна се кметът към нея и припомни събития с голяма важност за училището- откриване на два сервиза с проекти от национални и европейски програми, закупуване на най-новите хибридни автомобили с външно финансиране, на които ще се обучават учениците, съвместни кръгли маси по въпроси на дуалното образование, връчване на дипломите на зрелостниците, направата на модерен кабинет по безопасно движение и др.

Районният кмет Емил Русинов обеща подкрепа при намиране на фирми, които да приемат ученици на дуално обучение в последните две години, което да запази професионалните паралелки с тази форма на обучение.

“Пожелавам Ви нови творчески успехи в академичната образователна система и знайте, че моята врата винаги ще е отворена за Вас“, заключи кметът.

Бойка Борисова благодари за високото отличие, което добавя към приза за млад проспериращ директор, връчен й също от районната администрация през 2022 година, като изрази увереност, че сътрудничеството с кметството ще продължи, включително и в проектни дейности.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Doskoroshnata-direktorka-na-Avtoto-otiva-na-nova-rabota-2267796
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.