Шокиращо изпълнение в "Гласът на България"
©
Спиращо дъха изпълнение "зад завеса“ на сцената на "Гласът на България“ на песен на великата Арета Франклин ще шокира истински треньорите в предстоящия епизод на музикалното шоу.

Чий е този мощен и въздействащ глас, сам ли е "зад завесата“ и как изглежда, DARA, Мария, Графа и Лечев тепърва ще разберат. Емоциите и изненадите през целия епизод ще са на ниво, неочакваните обратите ще се са нещо обичайно, а "блок бутонът“ в ръцете на треньорите ще стане техен "пръв приятел“ .

Изключително млади и талантливи участници, някои от тях все още ученици, ще връхлетят на голямата сцена на "Гласът на България“ и ще я завладеят категорично с гласовете и присъствието си. Няма да липсват и "завърнали се“ изпълнители – научили уроците си след първия опит, идващи с още по-голям хъс и желание да блеснат на сцената в единадесетия сезон на музикалното шоу по bTV.

Изключително изпълнение ще предизвика Графа да предприеме решителен ход в опит да привлече участничка в своя отбор, а каква "джаджа“ ще извади този път той от "шкафа на Графа“, ще стане ясно в неделя вечерта. Водещият Влади Зомбори ще влезе в обувките на треньорите, макар и само за едно изпълнение, и лично ще усети отговорността, която носи червеният стол. Сценичната му половинка – Боряна Братоева – пък ще се пошегува с него, че е започнал да се "изразява като менторите“ и бързо, бързо ще го върне на земята.

Момиче, участвало в детската Евровизия, "ще отвее" с енергията си всички в залата, а пеещ учител по народни танци ще научи на право тракийски хоро на двама от треньорите.

В новия епизод на "Гласът на България“ ще звучат легендарни песни на Арета Франклин, Лили Иванова, Д2, както и завладяващи песни от мюзикъл, ромска класика и много други.


Още по темата: общо новини по темата: 1927
20.09.2024 Камелия: Чалгата е поведение, а попфолкът не може да бъде изкоренен от българския нрав и емоция
20.09.2024 Диона отново насочи погледите към себе си, отнесе хейт
20.09.2024 Трета Дженифър се появи в живота на Бен Афлек
20.09.2024 Дженифър Анистън показа нещо, което не беше показвала досега
20.09.2024 Наум Шопов е останал сам в столицата с дъщеря си Амая
20.09.2024 Последната кралица в Европа влезе по спешност в болница
предишна страница [ 1/322 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Shokirashto-izpulnenie-v-Glasut-na-Bulgariya-2270482
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.