Ангел от "Игри на волята" чул, че Силвия привличала млади мъже с тялото си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:15 / 28.09.2024Коментари ()3823
© Нова тв
Националният ни шампион по вдигане на тежести Ангел Русев е следващият участник, напуснал "Игри на волята“, след като се контузи по време на елиминационна битка. В подкаста "След Игрите“ Ангел разказа за своите впечатления от предаването, за семейството си и за тежката ситуация, в която се намира Българската федерация по вдигане на тежести.

"Гелето на Игри на волята“ все още се възстановява от контузиите, което му пречи в подготовката за бъдещи състезания. Ангел признава, че нервността му преди последната битка на Арената му е изиграла лоша шега.

Той не пропусна да сподели за конфликтите си с Раду и за отношенията в племето "Силни“.  Според него промяната в поведението на Раду е дошла след като е станал капитан, което е настроило и останалата част от племето срещу него. Въпреки неразбирателствата помежду им, Ангел харесва Раду като човек и играч.

Преди "Игри на волята“ Ангел не е познавал съплеменниците си, но е чул, че Силвия е известна с това да привлича млади мъже с тялото си. Той не смята нейната стратегия за грешка в Игрите, но зрителите ще го възприемат по негативен начин.

Пред водещата Ваня Запрянова Ангел сподели, че семейството е най-голямата му сила, но и най-голямата му слабост, защото лесно изпуска нервите си, когато стане дума за него. Той има малко дете и неговата липса му се е отразила най-много в "Игри на волята“.

Ангел Русев не скри огорчението си към Федерацията по вдигане на тежести. Той разкри, че проблемите, които грозят спорта, ще се отразят на неговата спортна кариера. Ангел винаги е искал да се състезава за България, но ако ситуацията не се нормализира, националният ни отбор ще се разпадне и състезателите ще трябва да вдигат за друга държава.


Още по темата: общо новини по темата: 2071
28.09.2024 »
28.09.2024 »
28.09.2024 »
28.09.2024 »
28.09.2024 »
28.09.2024 »
предишна страница [ 1/346 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Angel-ot-Igri-na-volyata-chul-che-Silviya-privlichala-mladi-muzhe-s-tyaloto-si-2279678
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.