Не е лесно да си безработен: Цитиридис съвсем се занемари
©
Откакто е безработен Николаос Цитиридис съвсем се е занемарил и не прилича на нищо. Той е доста активен в социалните мрежи, но явно от много време не се е поглеждал в огледалото и външният му вид не е приоритет в този труден безпаричен период. 

На някои от кадрите го виждаме брадясал, с огромни вежди и въобще нелицеприятна гледка. Нищо общо с човека, който гледахме във вечерното шоу на bTV. 

Цитиридис напоследък го раздава доста хейтърски в социалните мрежи и видимо е депресиран от изненадващото му сваляне от екран. Провалът му като водещ не му се отразява добре и това си личи не само по статусите и клиповете с оспорвано съдържание, а и по външния му вид. 

След като получи доста упреци за външния си вид той все пак реши да поправи грешката и да отиде на бръснар. Там му скъсиха брадата, подстригаха го, оформиха му веждите и махнаха космите в носа и ушите. 

Надяваме се, че повече няма да изпада в подобни дупки, тъй като може да загуби не само работата си, но и гаджето си. Едва ли красавица като Боряна Братоева ще стои до безработен мъж, който не се интересува от външния си вид, пишат от Блиц "Да се стяга, защото е готин и това, че го свалиха от bTV не значи, че не е справял добре. И до ден днешен недоумявам защо спряха шоуто му, Николаос се справяше добре и беше едно от малкото интересни неща за гледане на екран", пишат в социалните мрежи.


Още по темата: общо новини по темата: 2086
29.09.2024 Михаел Шумахер е присъствал на сватбата на единствената си дъщеря?
29.09.2024 Милионерът Георги е вторият финалист в "Биг Брадър"
29.09.2024 "Мастършеф" се завръща?
29.09.2024 С един ход Криско затвори устите на хейтърите
29.09.2024 Позабравена певица от близкото минало изненада с решение
29.09.2024 Историческа промяна в "Стани богат"
предишна страница [ 1/348 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Ne-e-lesno-da-si-bezraboten-Citiridis-suvsem-se-zanemari-2280250
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.