Любопитни подробности за британката от турски произход, която завъртя главата на Гришо
Още преди месец "Дейли мейл“ писа, че Григор Димитров има нова жена до себе си. Става въпрос за красивата млада дама - Екин-Су Чулчулоглу, която наскоро участва в предаването Watch What Happens Live на Bravo TV и бе изненадана от водешия Анди Коен с въпрос за нашия тенисист.

Британката от турски произход обаче успя бързо да влезе в час и да отговори: "Ние сме приятели, поддържаме връзка. Това е личният ми живот“. Не уточни обаче дали под приятели има предвид и нещо повече.

Новината за Григор и участничката в риалити предаването "Островът на любовта“ тръгна по време на Откритото първенство на САЩ. Тогава "Дейли мейл“ съобщи, че двамата били забелязани първо в Париж, а след това и на кортовете в Монте Карло, където Григор живее. Изглеждали много щастливи.

Говори се, че Димитров искал да запази новата си връзка далеч от камерите.

Нейното изказване в ефир обаче предизвика вълна от коментари в социалните мрежи.

"Половинките имат негативно влияние върху някои играчи. Пази се, Димитров“, "Григор е играч“, "Обичам Гришо, но, но... Той май не е улегнал човек“ - това са само част от коментарите на феновете.

Приятелката на първата ни ракета е личност с разностранни интереси. Участвала и в други риалити предавания, конкурси за красота, има издадена книга, а освен това се е снимала и в турски сапунки.

Госпожица Чулчулоглу обича благотворителните изяви и през 2023-та дари пари на Британския червен кръст за пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия, сред които бяха и нейни роднини, пише "Телеграф".

Едно не можем да му отречем на Гришо - освен че е добър на корта, има и безпогрешен вкус за горещи жени.


Още по темата: общо новини по темата: 2126
01.10.2024 »
01.10.2024 »
01.10.2024 »
01.10.2024 »
01.10.2024 »
01.10.2024 »
предишна страница [ 1/355 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Lyubopitni-podrobnosti-za-britankata-ot-turski-proizhod-koyato-zavurtya-glavata-na-Grisho-2282040
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.