Помните ли този култов момент по халат на Джак Никълсън?
©
И тази година Седмицата на модата в Париж, която продължава до днес, 1 октомври, не пропусна да напомни колко различен е подходът на френската столица към облеклото спрямо всички останали. Ако Седмицата на модата в Милано неизменно отдава почит на традициите и занаятчийското умение на шивача, а Ню Йорк диктува продажбите, то в Града на светлините случващото се на подиума е най-вече политика и изкуство. 

Събитието за пореден път събра множество известни личности, които не пропуснаха да демонстрират впечатляващи тоалети и визии. След като привлече вниманието на всички фенове на "Дяволът носи Прада" с трансформацията си като Миранда Прийстли на модното шоу на Balenciaga миналия юни, Алексис Стоун отново е тема на разговор, като този път се превърна в Джак Никълсън за шоуто на марката на Седмицата на модата в Париж, която представя колекциите за пролет/лято 2025 г.

Драг кралицата, която нарича себе си трансформър, пресъздаде един от най-популярните моменти в кариерата на Джак Никълсън, за да присъства на първия ред на шоуто на Balenciaga. Алексис Стоун се вдъхнови от момента, в който актьорът се появи по халат, след като мина по червения килим на фестивала в Кан.

През 1974 г. Никълсън демонстрира своята харизма и бунтарство в рамките на филмовия фестивал, като позира по халат пред хотела си. Очаквано, влезе във всички заглавията и до днес моментът се помни като незабравим в популярната култура.

Обръщайки специално внимание на детайлите, Стоун носи  халат, а под него официални панталони и чехли. За да пресъздаде идеално момента, тя е  със слънчеви очила, много подобни на тези, които актьорът носи тогава, и допълва визията си с пура в чест на актрисата Шели Дювал, с която Никълсън участва в "Сиянието".

Алексис не забравя и чаша уиски, характерен елемент от персонажа на Джак Никълсън в култовия филм. Да не говорим, че използва протези по цялото си лице, за да имитира това на актьора, включително сивата му коса.

Сякаш визията ѝ по време на ревюто не е достатъчна, затова Алексис Стоун споделя и фотосесия в своя Instagram, в която се облича като Джак Никълсън, носейки изцяло тоалети на Balenciaga.

В допълнение към Миранда Прийстли и Джак Никълсън, Алексис Стоун също се е превъплъщавала в Шрек, Мадона, Лана Дел Рей, Круела де Вил и Дженифър Кулидж, за да назовем само някои от нейните трансформации, пише lifrestyle.bg.


Още по темата: общо новини по темата: 2128
01.10.2024 Калин Врачански заживя при тъщата си
01.10.2024 Сашка Васева се подлага на иновативен метод на лечение, за да прогледне
01.10.2024 Кейт Уинслет разкри дълго пазена тайна за филма "Титаник"
01.10.2024 Нова звездна двойка на хоризонта, известен наследник си хвана кака
01.10.2024 Анита на Рачков: Чиста съм пред съвестта си
01.10.2024 Емилия и Слави направиха фурор с новата си песен
предишна страница [ 1/355 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Pomnite-li-tozi-kultov-moment-po-halat-na-Dzhak-Nikulsun-2282338
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.