Обявиха конкурс за шеф на Транспортна болница в Пловдив
©
Министерство на транспорта и съобщенията обяви конкурс за директор на Многопрофилна транспортна болница в Пловдив, научи Plovdiv24.bg.

Процедурата ще се проведе в три части - по документи, защита на концепция за стратегическо управление на тема "Визия за управление и развитие на Многопрофилна транспортна болница - гр. Пловдив за тригодишен период" и интервю.

Кандидатите трябва да притежават висше образование по медицина с призната специалност и квалификация по здравен мениджмънт, да има най-малко 8 години професионален стаж като лекар и административен опит в областта на здравеопазването. Допускат се и участници с документи, издадени в чужбина, но те трябва да са преведени на български език при спазване на изискванията на Правилника за легализациите, заверките и преводите на документи и други книжа. 

Документите се подават  до 18.10.2024 г. в деловодството на Министерството на транспорта лично или чрез пълномощник с нотариално заверено пълномощно. За всяка определена дата от етапите на процедурата кандидатите ще бъдат уведомявани с писмо, изпратено по посочената от кандидата електронна поща.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obyaviha-konkurs-za-shef-na-Transportna-bolnica-v-Plovdiv-2283380
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.