Клиент: Пред мен мъж купи 5 порции по 8 лева! Не е редно!
Буден гражданин се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да сподели идеята си относно новооткритият легендарен студентски стол "Байкал".

"Студентите нямат къде да се хранят, затова този стол е добра алтернатива. Студент плаща по 4 лева за една порция - супа, ядене и десерт, а аз като гражданин 8 лева.

Преди дни отидох до там, пред мен беше мъж, който взе взе 5 порции по 8 лева или общо 40 лева. Добре е за икономиката, но не стана ясно дали е от академичните среди. Столът работи от 12 до 14 часа и като отидеш накрая, няма почти нищо. Този човек взима от храната на студентите. Мисля, че не е редно.", каза гражданинът.

Той има предложение случайните минувачи да взимат до 2 порции или пък да се помисли за изцяло обслужване на само хора от университетите.

"Ако трима човека вземат по 5 порции eдин след друг, то хората на лекции оставят без храна. Имаш пари и си плащаш, но мислиш ли за децата. Те са от различни градове. Това не може да е ресторант. Сульо и пульо ще се хранят и накрая ще има гладни.

Защо закриха и другите два стола на пловдивския университет?", допълни още той.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Klient-Pred-men-muzh-kupi-5-porcii-po-8-leva-Ne-e-redno-2283729
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.