Позор за фамилията! Това е най-големият простак и комплексар, влизал някога в "Игри на волята"
©
Снощният епизод на "Игри на волята", освен от неочаквани развръзки, бе белязан и от просташкото поведение на най-големия комплексар, попадал някога в предаването.

"Пробилият без помощ в семейната фирма" Кралев показа колко грозно може да изглежда едно човешко същество. Толкова простащина, комплексарщина и слабоумие едва ли някой скоро е гледал от телевизионния екран.

Самозабравилото се татино синче, с интелект на морско свинче, не спря да обижда и псува съплеменниците си по толкова долен, селски и грозен начин, който, ако баща му си е позволил да изгледа предаването, най-вероятно веднага след това го е изгонил от семейния палат, фирмите, паспорта си и от всички места, където биха могли да го свържат с това недоразумение, което позори фамилията му.

Поведението му беше толкова селяндурско и безумно, че дори остана на заден план как в рамките само на 10-на минути обясняваше на другия слабоумник в племето как ще изгонят съплеменничката им, когато не им трябва, а след това пред камерите се кълняха, че винаги биха я пазили.

Кралев не спря да повтаря как останалите не били на интелектуалното му ниво. Само за това бе прав - едва ли има друг участник във формата с интелектуално ниво, близо до нулата. 

Дъното в човешката цивилизация е ударено, има си горда фамилия Кралев и дано от формата не се подлъжат, че простотията е рейтингова и да толерират това създание оттук нататък.


Още по темата: общо новини по темата: 2180
03.10.2024 Дъщерята на Ахмед Доган - Демет с ангажимент във филм
03.10.2024 Фенове на Геро силно притеснени от вида му
03.10.2024 Контузен крак изигра лоша шега на участник в "Островът на 100-те гривни", тръгна си
03.10.2024 Луд скандал в "Игри на волята"
03.10.2024 Божков с часовник за 200 000 евро и костюм за 10 000
03.10.2024 Татяна се показа в доста стряскащ вид
предишна страница [ 1/364 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Pozor-za-familiyata-Tova-e-nai-golemiyat-prostak-i-kompleksar-vlizal-nyakoga-v-Igri-na-volyata-2285106
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.